Naše pjesme uživo

There seems to be an error with the player !

Anketa

Ocjenite Šliper band
 

AllVideos Reloaded


Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
Vjenčanja PDF Ispis E-mail
Autor Administrator   
Subota, 09 Kolovoz 2008 08:33

Svako vjenčanje je veselo uz dobru glazbu. Da bi od samog početka bilo tako, nudimo vam "pratnju" na tamburicama, koja počinje okupljanjem kod mladoženje. Vesele se svatove zatim prati do mladenke, a nakon toga i na samo VJENČANJE!

 

Kad mladenci stignu u dvoranu za vjenčanje, prava fešta tek počine. Iako je najvažniji dio svakog vjenčanja upravo VJENČANJE, najvažniji dio svake svadbe je ŠLIPER BAND !

"Vlakić" negdje pokraj Ivanića                                                      Raspjevani kumovi

Svatovi u hotelu u Bjelovaru

 

Domaću zabavnu i pop rock glazbu, tamburašku, narodnu, stranu glazbu... Sve to na vrhunskoj opremi izvode vam pet vrhunskih glazbenika, uz to, četiri muška i jedan ženski vokal.

 

 

Naravno, protokolarna su pitanja od velike važnosti na svadbama. Vođenje torte, podvezica, buket i sve ostalo, odvija se po vašim uputama dragi mladenci, a sve to stručno odrađuju Mario i Sele! Vaše je da se opustite, zabavite, naplešete, a sve ostalo prepustite stručnom timu :)!

Sele vodi tortu

Posebne Usluge

Da bi prostor u kojem se odvija Vaša svadbena svečanost izgledao savršeno, tu je

LIGHT SHOW (bojanje prostora)

koji Vam nudimo u sklopu našeg paketa za vjenčanje, kao dodatnu uslugu koju možete dogovoriti, čak i kada Vam (na Vašu žalost) Šliperi ne sviraju u svatovima :)

Vaš dan podižemo na višu razinu

 

Kad se sve zbroji, dragi mladenci, znamo da Vam nije lako preživjeti taj dan! Kompletna organizacija vjenčanja koja počinje puno prije samog "da", a zatim dan vjenčanja, kad se sjati sva rodbina koju viđate jednom godišnje i svatko bi od njih htio ukrasti Vam 5 minuta, a vas hvata panika pred odlazak u crkvu i s vremenom ste naknap :)

Stoga smo tu da Vam pomognemo! Profesionalni u pristupu svakom segmentu posla (a kakvi bi i mogli biti nakon 20 godina iskustva na svadbama)  možete biti sigurni da u dijelu posla koju smo preuzeli na sebe - nećete imati brige. U dogovorima neposredno prije dana vjenčanja, utvrdit ćemo s Vama detalje oko organizacije i takvih se i pridržavati

TO JE VAŠ DAN!

ČAST NAM JE DOPRINJETI MU!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ažurirano Petak, 06 Siječanj 2017 16:01